KGM - Dzika Kuchnia vol. 3: Masz smaka na buraka? A może na ziemniaka? Czy w związku z wykopkami, przygotujemy ziemniaczki z z
Gdzie?KGM - Dzika Kuchnia vol. 3: Masz smaka na buraka? A może na ziemniaka?
Czy w związku z wykopkami, przygotujemy ziemniaczki z ziołami i soczewicą - pyszne, lekko zasmażane, z ziołami, na oliwie północy. Do tego buraczki odświętne - glazurowane z goździkami i cynamonem i takie na co dzień - z przysmażaną cebulką i kurdybankiem.
Dodatkowo będziemy aromatyzować olej rzepakowy i porozmawiamy o ziemniaku w kosmetyce.
Prowadzenie:
Dr. Krystyna Stepczyńska-Szymczak
Wstęp 30 PLN
BILETY (do kupienia na Barce Lemara przed zajęciami):
W cenie: 30 zł
ZAPISY:
Mailowo: dominika.kiss-orska@mck-bydgoszcz.pl