Koło Gospodyń Miejskich: Dzika kuchnia
Gdzie? Dzika kuchnia na Lemarze, co za licho siedzi w garze?
Burak, ziemniak, marchew i dzikusy z łąki. Przygotujemy wspólnie dania na ciepło, zimno, a nawet kawior. Dr Krystyna Stepczyńska-Szymczak, jak co miesiąc, zgotuje nam kawał zdrowej wiedzy na temat jadalnych roślin. Które rosną nawet w listopadzie.
BILETY (do kupienia na Barce Lemara przed zajęciami):
W cenie: 30 zł
ZAPISY:
Mailowo: dominika.kiss-orska@mck-bydgoszcz.pl
Burak, ziemniak, marchew i dzikusy z łąki. Przygotujemy wspólnie dania na ciepło, zimno, a nawet kawior. Dr Krystyna Stepczyńska-Szymczak, jak co miesiąc, zgotuje nam kawał zdrowej wiedzy na temat jadalnych roślin. Które rosną nawet w listopadzie.
BILETY (do kupienia na Barce Lemara przed zajęciami):
W cenie: 30 zł
ZAPISY:
Mailowo: dominika.kiss-orska@mck-bydgoszcz.pl